PMS in de omgeving van Haarlem

PMS in de omgeving van Haarlem

PMS Support in de omgeving van  Haarlem


PMS staat voor premenstrueel syndroom. Vrouwen die te kampen hebben met dit syndroom ervaren nare klachten in de tweede helft van de menstruatiecyclus. Vervelende symptomen als lage rugpijn, migraine, stemmingswisselingen, gespannen borsten, buikpijn, snel geïrriteerd zijn, slapeloosheid en vermoeidheid zijn slechts een greep uit de 150 klachten die door het premenstrueel syndroom veroorzaakt kunnen worden. Gelukkig zijn de meeste hormonale klachten met de juiste methoden gemakkelijk te verhelpen of te verminderen. Heeft u behoefte aan professionele hulp op het gebied van PMS in de omgeving van Haarlem? Bij Care for Women-Noordwijk bent u in dat geval gegarandeerd aan het juiste adres! Zo wordt u tijdens één of meerdere consulten met onze specialiste op het gebied van vrouwengezondheid begeleid in de zoektocht naar passende oplossingen.

Neem contact op

PMS consult in de omgeving van Haarlem: menstruatie- en PMS consult


Heeft u last van ernstige menstruatieklachten of zelfs PMS en heeft u geen idee hoe u de bijkomende klachten het best aan kunt pakken? Een professioneel menstruatie- en PMS consult in de omgeving van Haarlem zou in dit geval een mooie oplossing voor u kunnen zijn. Ervaart u in de tweede helft van uw cyclus psychische of lichamelijke klachten, dan kan het zo zijn dat u tot de groep vrouwen behoort die kampt met het premenstrueel syndroom (PMS). De ernst van de klachten varieert per persoon en kan in sommige gevallen zo heftig zijn dat normaal functioneren bijna onmogelijk is. Wanneer uw klachten zo’n enorme impact hebben op uw leven, wilt u hier uiteraard een oplossing voor vinden. Gelukkig zijn er tegenwoordig een aantal oplossingen die de klachten kunnen verminderen en u kunnen helpen hier beter mee om te gaan. Deze oplossingen zijn te vinden in voeding, stressmanagement en beweging. Ook plantaardige supplementen zijn vaak helpend. Bent op op zoek naar professionele hulp op het gebied van PMS in de omgeving van Haarlem? In dat geval bent u bij Care for Women-Noordwijk gegarandeerd aan het juiste adres! Na het consult zal u meer inzicht hebben in uw klachten en een passende oplossing.Hulp bij de overgang: het menopauze traject


De laatste menstruatie die een vrouw in haar leven ervaart wordt de menopauze genoemd. De hele levensfase rond de menopauze, waarin de eierstokken geleidelijk ophouden met het produceren van oestrogeen, wordt de overgang genoemd. De klachten en duur van de overgang verschillen per persoon. De meeste vrouwen hebben echter toch te maken met nare bijverschijnselen die een negatieve impact op het leven hebben. Door het verkrijgen van professionele hulp tijdens de overgang in de omgeving van Haarlem krijgt u meer inzicht in uw eigen klachten en de mogelijke oplossingen die hierop aansluiten. Bij Care for Women-Noordwijk kunt u een menopauze traject volgen dat gemiddeld uit drie gesprekken bestaat. Tijdens deze gesprekken wordt onder andere in kaart gebracht wat aan uw klachten kan worden gedaan, wat uw eventuele gezondheidsrisico’s zijn en hoe deze kunnen worden verminderd. Na afloop van het traject zal u meer kennis hebben over hoe u op gezonde wijze ouder kunt worden.

Neem contact op

PMS support in de omgeving van Haarlem: de specialiste

Het gezicht achter Care for Women-Noordwijk is Marion Smit, specialiste op het gebied van vrouwengezondheid. Uit ervaring weet zij hoe groot de impact van hormonale disbalans en de bijkomende klachten kunnen zijn. Zo begrijpt Marion als geen ander hoe lastig het kan zijn om een juiste oplossing te vinden en/of de ernst van uw klachten goed uit te leggen aan uw omgeving. Hierdoor is haar passie voor het helpen van vrouwen die te kampen hebben met hormonale disbalans gestegen. Vanuit dit oogpunt is de interesse in vrouwengezondheid dan ook sterk toegenomen, waardoor Marion elke dag opnieuw energie haalt uit het bieden van een luisterend oor en het verstrekken van passend advies en informatie.

Neem contact op